Info

Over Pulse Health Studio

Pulse Health Studio weet als geen ander dat flexibiliteit een groot goed is in het drukke leven van tegenwoordig.

Daarom hebben wij ruime openingstijden en hebben we studio’s op meerdere locaties verspreid door Nederland, zodat het inplannen van een trainingssessie op elk gewenst moment kan met zo min mogelijk reistijd.

Onze studios zijn ruim, licht en modern ingericht en voorzien van alle gemakken. We hebben verschillende abonnementsvormen zodat er altijd een abonnement is dat bij jou persoonlijke situatie past. Je wordt tijdens een EMS-sessie altijd persoonlijk begeleid door een personal trainer om je persoonlijke doelen zo snel mogelijk en op een verantwoorde manier te bereiken.

SBB-logo

Erkend leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op!
logo-efaa

EFAA Opgeleid

Al onze personal trainers zijn EFAA opgeleid.

EMS Training

Samen met je Personal Trainer werk je tijdens je trainingen aan jouw doelen; een geweldige shape, spier opbouw, afvallen wat resulteert in een een optimale, vitale gezondheid.

Je Personal Trainer helpt jou gemotiveerd te blijven, vooruitgang te boeken en jouw persoonlijke doelen te realiseren! Iedereen kan trainen bij Pulse Health Studio, jong (minimaal 18 jaar) en oud.
Sportief of iets minder sportief? Alle trainingen worden afgestemd op jou wensen en mogelijkheden. Pulse Health Studio bied je de mogelijkheid om via onze Pulse Healthy Food menu’s gevarieerd en gezond te eten.

Hoe werkt een EMS Training?

Nadat je trainer je in het ems pak heeft geholpen wordt je (draadloos) aangesloten aan het ems apparaat. Op dit apparaat gaat de trainer voor iedere spiergroep de juiste intensiteit zoeken, dit wordt op een persoonlijk profiel opgeslagen in het apparaat. Het EMS apparaat stuurt impulsen naar het pak en alle elektroden om individuele spiergroepen te activeren. De elektroden stimuleren vrijwel alle skeletspieren van het menselijk lichaam. De PowerSuits zijn universeel en in verschillende maten beschikbaar, zodat voor iedereen de ideale pasvorm bestaat. Het vest is comfortabel en geoptimaliseerd om ook tijdens fysieke oefeningen te dragen. Onder persoonlijke begeleiding geeft de trainer vijftien minuten oefeningen die aansluiten op jouw niveau en wensen. Tijdens deze oefeningen geeft het apparaat duizenden impulsen af, dit voel je doordat je weerstand krijgt tijdens het bewegen. De oefeningen zijn éénvoudig en functioneel dat wil zeggen gericht op het spiergebruik en functie in het dagelijks leven.

Wat is EMS?

Tijdens een EMS training worden gedurende vijftien minuten je spieren gestimuleerd door electro stimulatie. Je traint bij Pulse Health Studio in een PowerSuit welke je over speciale onderkleding draagt. Je wordt altijd persoonlijk begeleid en de training wordt 100% afgestemd op je persoonlijke doelen en niveau. Ook als je niet gewend bent om te sporten en een matige conditie hebt, dan is een EMS training een effectieve methode om te werken aan spieronderhoud of opbouw.

Wat is het verschil tussen traditioneel trainen en EMS trainen?

Met EMS trainen bereik je tot 90% van je spiervezels ten opzichte van maximaal 40% met traditioneel trainen. Je behaalt in een aantal maanden hetzelfde resultaat als jarenlange intensieve krachttraining in een fitnesscentrum. Met elektrische spierstimulatie verhoog je in korte tijd het complete prestatievermogen van je lichaam. In korte tijd bouw je spierweefsel op, verminder je je vetgehalte en beschik je over een beter uithoudingsvermogen. Met EMS trainen is het mogelijk om plaatselijke probleem zones aan te pakken en je lichaamscontouren te vormen naar jouw persoonlijke wens.

WORD DIRECT LID!