parallax background

Tarieven

Trainen bij Pulse Health Studio

Personal Trainen bij Pulse Health Studio is betaalbaar en geeft tot 3x meer resultaat dan in een traditionele sportschool. Het is een investering in je gezondheid en omgerekend per jaar nog altijd goedkoper dan de gemiddelde vakantie (waar je dankzij de begeleiding van Pulse Health Studio in je bikini of zwembroek comfortabel en vol zelfvertrouwen aan het zwembad of bij het strand ligt!). Wie wil dat nou niet?

Abonnementen

Bij Pulse Health Studio train je altijd met gekwalificeerde en gediplomeerde trainers. Samen trainen met je partner? Dat kan ook! Onze trainingen zijn altijd een persoonlijke op maat training waarbij jouw doelen voorop staan! Dit kan bijvoorbeeld kracht of afvallen zijn.


Abonnement Frequentie Prijs
Basis 4x trainen per maand €82,50
Basisplus 6x trainen per maand €115,-
Power 8x trainen per maand €145,-
Powerplus 12x trainen per maand €210
Bedrijfsabonnement 4x trainen per maand €59,95*

* = Per lid. Minimaal 15 leden. Vanaf 3 leden: €69,95 p.m.

Extra's

Extra's zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. Het is een investering in je gezondheid! Waar je dankzij de begeleiding van Pulse Health Studio in je bikini of zwembroek comfortabel en vol zelfvertrouwen aan het zwembad of bij het strand ligt


Extra's Prijs
Pulse Health Food Menu's €20,-
Cellulite €30,-

Alle bovenstaande prijzen zijn in abonnementsvorm op maandbasis.

Inschrijvingen

Bij ons is het inschrijven scherp geprijsd. Je krijg je eigen underwear die je onder ons pak moet dragen tijdens de trainingen! Pulse keeps you going!


Opties Basic Pro Ultra
Persoonlijke intake & inschrijving
Persoonlijke pas
Underwear set
Pulse Sporttas
Pulse Handdoek
PowerSuit
€45,00 €73,45 €298,50
WORD DIRECT LID!