Amsterdam

 

Locatie gegevens

Hieronder vind je de gegevens voor deze locatie.

Adres
Mosveld 79
1031 AD AMSTERDAM

Tel: 088 - 0 513 101
E-mail: amsterdam@pulsehealthstudio.nl

Stuur een bericht

De clubmanager

Geachte lezers,

Graag stel ik mezelf even aan u voor. Mijn Naam is Farah Kuckulus, in juli word ik 32. Samen met mijn vriend woon ik in Amsterdam Noord een echte Noorderling zoals ze dat noemen. Sinds 2018 ben ik de Clubmanager van Pulse Health Studio Amsterdam. Sport is een echte passie voor mij ik sport dan zelf ook een aantal keer per week. Dat houd je Fit en Gezond. Ik ben eindverantwoordelijk voor de vestiging Amsterdam, en zorg dat de studio altijd schoon en fris is voor onze leden, en alle materialen in top conditie zijn. Mocht u vragen hebben dan ben ik op onderstaand e-mail adres of op het telefoonnummer van de vestiging bereikbaar.

Samen met de Clubmanager van Apeldoorn en Deventer ben ik daarnaast lid van het Management team en verantwoordelijk voor onder andere Social Media, de website en marketing activiteiten.


Ik hoop u snel in onze Studio te mogen begroeten.


Met sportieve groet,
Farah Kuckulus


Stuur mij een mailtje Maak direct een afspraak
 

De personal trainersJaimy Vermeer

Jaimy Vermeer

Mijn naam is Jaimy Vermeer en ik ben al ruim 6 jaar actief in de fitness branche! Ik heb o.a. al veel gewerkt als fitnessinstructeur en personal coach. Op dit moment werk ik bij Pulse Health Studio als EMS personal trainer.

Ik coach de leden zowel fysiek als mentaal om de persoonlijke doelen te bereiken en dat doe ik met veel plezier en enthousiasme!

Ricardo Damburg

Ricardo Damburg

Ik ben Ricardo Damburg, 26 jaar geboren en getogen in Amsterdam. In juni 2018 heb mijn Oefentherapie Mensendieck bachelor behaald, dus als er vragen zijn over het menselijk lichaam kunnen deze gesteld worden. Ik werk nu als zzp'er en natuurlijk bij Pulse Health Studio’s als personal trainer. Mijn hobby’s zijn fitnessen en hardlopen.

Noah de Jong

Noah de Jong

Mijn naam is Noah de Jong. Ik ben 20 jaar oud. Sport is mijn passie en ik heb het geluk om van mijn hobby mijn werk te maken.

Ik weet wat nodig is om fit te zijn en resultaat te behalen. Het leukste aan mijn werk vind ik deze kennis aan de leden over te dragen.

Raoul Lobles

Raoul Lobles

Ik ben Raoul Lobles, 20 jaar oud en een echte sportliefhebber. Fitnessen is daarom ook één van mijn hobby's. De afgelopen jaren heb ik al heel wat ervaring opgedaan in de fitness wereld.

Als personal trainer van Pulse Health Studio wil ik er samen met jou naar werken om elke training beter en sterker te worden. Zodat wij samen nog veel train plezier kunnen beleven.

WORD LID!