Deventer

 

Locatie gegevens

Hieronder vind je de gegevens voor deze locatie.

Adres
Zwolsedwarsstraat 11
7412 BA DEVENTER

Tel: 088 – 0 513 103
E-mail: deventer@pulsehealthstudio.nl

Stuur een bericht

De clubmanager

Hallo, mijn naam is Cynthia Guyomard en ik ben 34 jaar oud. Ik ben woonachtig in Apeldoorn en moeder van de 5 allerliefste kinderen. Sinds juli 2018 ben ik club manager van Pulse Health Studio's Apeldoorn en Deventer.

Ik doe dit werk met heel veel liefde en passie! Ik vind het mooie aan EMS training, dat het voor iedereen geschikt is. Ik ben zelf in aanraking met EMS gekomen na de zwangerschap van mijn tweeling. En na mijn eigen positieve ervaringen met EMS, wilde ik meer mensen helpen hun doel te bereiken. Of dit nou om sterker worden, afvallen of met herstelklachten gaat, iedereen is welkom bij ons.

Maak een afspraak voor een kennismaking in 1 van onze vestigingen. Je zult merken dat het een verschil maakt!


Stuur mij een mailtje

De assistent clubmanager

Mijn naam is Ashley Koevoets, geboren op 20 mei 1990 in het mooie Brabant. Op mijn 10e levensjaar ontdekte ik 'karate', waar ik t/m mijn 23e zeer actief in ben geweest. Door al die jaren heen heb ik geleerd en ondervonden dat wat je écht wilt, je kunt bereiken als je er voor de volle 100% voor gaat en je je doel ten alle tijden voor ogen houdt. Zo heb ik dus in 2013 twee wereldtitels op mijn naam weten te zetten. Een waardevolle les waar ik de rest van m'n leven profijt van heb.

Voordat ik de overstap naar Gelderland maakte ben ik ook al een aantal jaar actief geweest als EMS-trainer bij Women Sport Center Roosendaal en Wav-e Studios Breda. Hier heb ik veel ervaring opgedaan en met die gevulde rugzak kon ik mijn weg verder voortzetten bij Pulse Health Studio in Apeldoorn/Deventer. Mensen komen met een bepaalde doelstelling de studio binnen, waarop ik mijn trainingen aanpas en we de focus leggen op datgeen wat voor hem/haar belangrijk is. Voor de een betreft het de buik, benen en billen en voor de ander ligt de focus weer op het bovenlichaam, ook dat zorgt ervoor dat het nooit eenzijdig is. Ieder mens is uniek en daar zit voor mij de uitdaging en plezier!

Mijn werk is mijn passie waarin ook hier mijn vechtersmentaliteit naar boven komt en ik het beste uit mezelf wil halen, wat resulteert dat ik nu ook Cynthia mag assisteren met haar taken als clubmanager.

Graag daag ik je uit om op een verantwoorde manier het maximale uit jezelf te halen, je kunt namelijk veel meer dan je zelf denkt!

Stuur mij een mailtje
 

De personal trainersClemens van Holland

Clemens van Holland

Hallo, mijn naam is Clemens,
Ik ben 25 jaar oud en ben woonachtig in Deventer.

Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Pulse als EMS personal trainer.
Het is voor mij altijd een uitdaging om met elke persoon het doel te kunnen behalen waarvoor ze komen.

Elke dag leer ik nog steeds over de mogelijkheden met EMS! Ik ga nog elke dag met een glimlach naar me werk toe, omdat ik weet dat mensen na een training weer voldaan de deur uitlopen.

Als u het leuk lijkt om keer een training bij ons te komen doen, nodig ik u graag uit voor een kennismaking!

Inge Bennink

Inge Bennink

Hallo, mijn naam is Inge Bennink. Ik ben geboren in Zutphen op 27 juni 1966. Sinds mei 2019 ben ik in dienst van Pulse Health Studio!

Na mijn 2e herniaoperatie ben ik met EMS training in contact gekomen.
Hiermee kon ik weer spierkracht en balans krijgen waardoor ik weer sterk werd.

Ik werd erg enthousiast en na een paar maanden trainen kon ik weer goed functioneren. Daardoor ben ik me gaan verdiepen in EMS training en ben ik nu personal trainer!

Het is fijn om mensen weer goed in vorm te krijgen samen met enthousiaste collega’s!

Marie Kort

Marie Kort

Hoi, ik ben Marie en ik ben 36 jaar oud. Ik ben werkzaam bij Pulse Health Studio in Apeldoorn en Deventer sinds 1 april 2019!

Ik ben ongeveer 10 jaar werkzaam in de sport, en ben zelf ook een fanatieke sporter!

Per toeval zag ik een vacature bij Pulse Health Studio en werd meteen enthousiast. Het is een unieke manier van trainen en mogelijk voor iedereen. Een workout van 15 minuten staat gelijk aan 3 uur krachttraining in de fitness. En wat ik heel bijzonder vind om te zien is dat EMS super effectief is voor mensen met blessures en lichamelijke klachten.

Dus ik zou zeggen, eerst zien dan geloven. Kom een gratis kennismakingstraining volgen!

Max-Pieter Garssen

Max-Pieter Garssen

Hallo, ik ben Max-Pieter Garssen. Ik ben 32 jaar, heb een dochter van 3 jaar en ik woon in Zutphen.
Vanaf kleins af aan ben ik al bezig in de sport wereld. Dat begon met schaatsen op Nederlands topniveau.
Dat heb ik achter me gelaten na de 18de en ben ik verder gegaan in de fitnessbranche en nu werkzaam in de EMS-trainingswereld. Ik haal veel plezier uit mijn werk, omdat sporters hun doelstellingen halen en met een voldaan gevoel naar huis gaan.
Ik hoop je snel te zien in één van onze studio’s voor training!

WORD LID!