Papendrecht

Locatie gegevens

Hieronder vind je de gegevens voor deze locatie.

Adres
Kattestaart 17
3355 PP PAPENDRECHT

Tel: 06 – 16 10 12 40
E-mail: papendrecht@pulsehealthstudio.nl

Stuur een bericht

  Ik verklaar alle persoonsgegevens naar waarheid te hebben ingevuld

  De clubmanager

  Hoi, ik ben Birgitte Roijers eigenaresse van Pulse for Ladies Papendrecht, ik ben 53 jaar en woonachtig in Papendrecht. Ik geef zelf al jarenlang lessen aan groepen dames en doe dat met heel veel plezier waardoor ik inmiddels mijn eigen Pulse studio ben gestart.

  Ik heb een studio welke alleen voor dames is en hierdoor ontstaat er een hele fijne toegankelijke sfeer waardoor iedereen op haar eigen niveau en op haar gemak kan trainen. De lessen worden gegeven met maximaal 2 dames per trainer per les zodat de begeleiding bij de training optimaal is, maar waarbij ook altijd plaats is voor een traan of een lach.

  Mijn interesse voor EMS training is ontstaan doordat ik zelf voelde dat het absoluut goed voor je spieren is en het zeker je spierkracht vergroot. Daarnaast zag ik dat iedereen mee kan doen en er baat bij heeft; zelfs mensen met fibromyalgie en reuma ervaren dat ze minder pijnklachten hebben.

  Al heel lang probeer ik onder woorden te brengen hoe een EMS training voelt maar dat is nog steeds niet gelukt. Er is maar 1 manier om te ervaren wat EMS doet en dat is om het zelf een keer te doen.

  Maak een afspraak voor een gratis proeftraining en ik zal je duidelijk uitleggen hoe alles in zijn werk gaat en je laten ervaren hoe goed het voelt!

   
  WORD DIRECT LID!